Muffins verkoop 1Op 31 mei 2015 gaat Ready4Life meer dan 1000 muffins en cupcakes verkopen op de laatste dag van The Night of the Proms in Port Elizabeth, Zuid-Afrika. De muffins en cupcakes worden gebakken en verkocht door vrijwilligers, stagiaires en medewerkers van Ready4Life. Het geld dat wordt opgehaald gaat direct naar de projecten van Ready4Life.

Help ons door geld te doneren voor bloem, eieren en andere ingrediënten voor het beslag. Sponsor een rondje muffins (12) door 3 euro te storten op onze bankrekening. Uiteraard zijn de grote muffin en cupcake liefhebbers vrij om meer te doneren dan 3 euro!

Betreft: ‘Muffin’
53 38 48 865 t.n.v. LIM Foundation te Zwolle
IBAN: NL12ABNA0533848865
BIC: ABNANL2A
(overschrijven is gratis!)

Heel hartelijk bedankt voor je hulp. We houden je de up to date door foto’s te plaatsen op onze Facebook pa