Ready4Life zet zich al jaren in voor de mensen in en rondom Port Elizabeth. Ze zet projecten op in samenwerking met de community en ondersteunt lokale programma’s. Ready4Life vindt dat ieder kind en elke jongere goed onderwijs verdient in een veilige en leerzame omgeving. Dit wil ze realiseren door lokale scholen hulp aan te bieden op het gebied van techniek en computers. Door interactieve lesprogramma’s aan te bieden op scholen, kan Ready4Life bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie van de lessen. Een andere manier om kinderen en jongeren verder te helpen en een eerlijke kans te geven, is het geven van bijvoorbeeld bijlessen aan kinderen. Voor jongeren organiseert Ready4Life expo’s, hier kunnen zij voorlichting krijgen over hun mogelijkheden in de toekomst. Voor mensen die niet meer naar school gaan, zijn er projecten met workshops en trainingen. Deze mensen leren hier vaardigheden, zowel vakinhoudelijk als sociaal, die zij nodig hebben om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Educatie
Kinderen hebben recht op goed onderwijs in een veilige en leerzame omgeving, daar wil Ready4Life zich voor inzetten. Zij staat voor gelijke kansen voor ieder kind. Variërend van werken met peuters tot het geven van EHBO-lessen. Van bijles geven aan basisschoolkinderen tot het organiseren van evenement die jongeren helpen om een studiekeuze te maken. Ready4Life wil kinderen en jongeren ondersteunen tijdens hun hele schooltijd. Door je in te zetten bij een van de projecten als stagiair of vrijwilliger, kan jij samen met Ready4Life het verschil maken. Klik hier om meer te lezen over de educatieprojecten.

IMG-20150825-WA0014

 

 

 

 

 

Werk
Iedereen moet de kans krijgen om het maximale uit zichzelf te halen. Ready4Life wil mensen met elkaar en het bedrijfsleven in contact brengen. Zo kunnen zij hun horizon verbreden en hun potentie ontdekken en waar maken. Om de lokale bevolking op te bouwen, is er een tweetal projecten opgezet die dit doel nastreven. Ook jij kan hier je aandeel in hebben! Klik hier om meer te lezen over de werkprojecten

P1030956 - kopie

 

 

 

 

 

 

IT
Ready4Life wil een netwerk opzetten voor scholen, om zo deze scholen technieken en programma’s aan te bieden. Het doel is om scholen te leren werken met dit netwerk zodat deze mensen en scholen makkelijker toegang hebben tot informatie. Op deze manier wil Ready4Life ervoor zorgen dat elke school waarmee ze samenwerken, een leerzame omgeving is voor de leerlingen. Klik hier om meer te lezen over de IT-projecten

Reseach & Support Centrum
Ready4life heeft in de afgelopen jaren een stormachtige groei meegemaakt. Om verdere groei in goede banen te leiden, is organisatieontwikkeling nodig. In het Research en Support Centrum houden medewerkers en stagiaires zich bezig met de ontwikkeling van Ready4Life. Zij denken na over de organisatieplannen voor de korte en lange termijn. Samen werken zij aan een organisatie die haar impact kan vergroten en haar doelen kan nastreven. Klik hier om meer te leven over de mogelijkheden in het Research & Support Centrum.

DutchEnglish