Ready4life heeft in de afgelopen jaren een stormachtige groei meegemaakt. Om verdere groei in goede banen te leiden, is organisatieontwikkeling nodig.  Er wordt opnieuw structuur aangebracht in de interne organisatie en de projecten. Hiermee is een begin gemaakt door het implementeren van de Balanced Scorecard, een middel waarmee donateurs en management beter geïnformeerd kunnen worden over wat Ready4Life doet en welke impact zij maakt in de communities. In het Research en Support Centrum houden medewerkers en stagiaires zich bezig met de ontwikkeling van Ready4Life. Zij denken na over de organisatieplannen voor de korte en lange termijn. Samen werken zij aan een organisatie die haar impact kan vergroten en haar doelen kan nastreven.

Wie hebben we nodig?
Om de interne organisatie verder vorm te geven zoekt Ready4Life studenten die het leuk vinden om zich bezig te houden met non-profitorganisaties. Bij Ready4Life kunnen studenten van verschillende opleidingen veel ervaring doen. De HRM staat aan het begin van een ontwikkeling waar stagiaires over mee kunnen denken. Bedrijfseconomische studenten kunnen praktijkervaring opdoen door zich bezig te houden met het registreren en  verwerken van administratieve gegevens, data te verzamelen en rapporten samen te stellen. op deze manier kunnen zij de interne processen beheren en controleren. Uiteraard kunnen we niet verder groeien als er geen goede PR- en communicatieplannen zijn. We verwachten niet alleen dat studenten plannen maken, maar ook dat ze deze uitvoeren.

Ben jij geïnteresseerd in non-profitorganisaties? Kan jij als stagiair wat voor ons betekenen maar staat je opleiding hier niet bij? Neem dan contact op met info@ready4life.org, dan kijken we samen naar een opdracht die past bij jouw talenten.

DutchEnglish